Tahrik ve akışkan teknolojisinde dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Yüksek hassasiyet, hız ve teknik güvenilirliğin gerekli olduğu her yerde, müşterilerimizin makine ve sistemlerinin üretkenliğini ve verimliliğini arttıran olağanüstü çözümler sunuyoruz. Marka olarak hedefimiz, müşterilerimizin karşılaştığı zorlukları anlamaktır . Bunlar , müşterilerimizin makinelerinin ve sistemlerinin performansını iyileştirir . Buna MÜHENDİSLİK MÜKEMMEL adını veriyoruz ve bunu müşterilerimize olağanüstü yüksek performanslı ürünler portföyü, optimum problem çözme için yakın ortaklıklar ve dünya çapında güvenilir teslimat sağlayan küresel hizmet ağımız aracılığıyla sunuyoruz.

ORTAKLIKLAR VE PROBLEM ÇÖZME

Her biri önemli sektörlerde derinlemesine uzmanlığa sahip kilit müşteri yöneticilerinden oluşan küresel bir ekibimiz ve 400’den fazla deneyimli satış temsilcimiz var. Sektördeki en iyi yetenekleri işe alıyor ve teşvik ediyoruz ve birinci sınıf eğitim sunuyoruz. Çalışanlarımız, küresel şirketlerle ortaklıklar aracılığıyla birinci sınıf ürünler ve teknolojiler konusunda deneyim kazanırlar. Bundan ortaya çıkan kapsamlı ve birleşik bilgi birikimi, müşterilerimizin zorluklarını tam olarak anlamak ve bunları hedefli ve kesin bir şekilde çözmek için bize gerekli beceri ve uzmanlığı sağlar. Bu şekilde, müşterilerimizin sorunlarını daha verimli çözebilir ve daha hedefli çözümler üretebiliriz, bu da ortaklığımızı daha da verimli hale getirir.

PREMİUM ÜRÜNLER

Premium ürünlerimiz performansı iyileştirir ve üretkenliği artırır. Endüstrilerin ve uygulamaların ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak için ürünlerimizin geliştirilmesi ve tutarlı test edilmesinde uzmanlaşmış, dünya çapında üretim kapasitelerine ve teknik yetkinlik merkezlerine sahibiz. Dünya çapındaki üretim hatlarında artan performans, daha az arıza süresi ve azaltılmış enerji tüketimine yönelik portföyümüz, Norgren, Buschjost, FAS, Herion ve Maxseal markalarının ürünlerini içermektedir. Uzun yıllardır denenmiş ve test edilmiş bu isimler, tahrik ve akışkan teknolojisindeki en prestijli ürün yelpazesini temsil etmektedir. Yenilikçi ürünler ve sistem çözümleri geliştirerek bu portföyü sürekli genişletiyoruz. Bu şekilde, müşterilerimizin en büyük teknik zorlukların bile üstesinden gelmelerine yardımcı olabiliriz – güvenilir, emniyetli ve verimli bir şekilde.

GÜVENİLİRLİK

Küresel hizmet ağımız aracılığıyla ürünlerimiz ve sistemlerimiz için destek sunuyoruz. 50 ülkedeki üretim ve satış faaliyetlerimiz için modern proje yönetim sistemlerine ve yalın yerel üretim süreçlerine yatırım yapıyoruz. Ekspres hizmetimizin hızıyla birleştirilmiş entegre tedarik zincirimiz, ürünler ve müşteri hizmetleri için etkili sistemler, süreçler ve desteğin temelini oluşturur – her yerde hassas, güvenilir, eksiksiz ve zamanında. IMI plc şirketler grubunun bir parçası olarak ABD, Almanya, Çin, Hindistan, İngiltere, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Meksika ve Brezilya’daki üretim tesislerinin yanı sıra 50 ülkede satış ve servis ağına sahibiz. Her ikisi de, CFD tasarımı ve Ar-Ge testleri için küresel teknik yeterlilik merkezlerimiz ve tesislerimizle tamamlanmaktadır. Satış temsilcileri, sektör uzmanları ve kilit müşteri yöneticilerinden oluşan kararlı bir ekip istihdam etmekteyiz – hepsi müşterilerimize mümkün olan en yüksek katma değeri sunma gerekliliğini karşılar.

ÜRÜNLER :

SİLİNDİRLER - ACTUATORS

PROFİL SİLİNDİRLER
KOMPAK SİLİNDİRLER
DÖNER ELEMANLAR
LİNTRA SİLİNDİRLER
HAVA KÖRÜKLERİ
YATAKLI SİLİNDİRLER
ELEKTRO PNÖMATİK SİLİNDİRLER
MİCRO SİLİNDİRLER

BASINÇ SİVİÇLERİ

ELEKTRO-MEKANİK SİVİÇLER
DİJİTAL BASINÇ VE VOLTAJ GÖSTERGELİ SİVİÇLER
HİDROLİK – PNÖMATİK 0…630 BAR BASINÇ ARALIKLARI
0..10 mA VE 4…20 mA SEÇENEKLERİ

VALFLER

BOBİNLİ VALFLER (12VDC-24VDC-230VDC-110VAC-230VAC)
HAVA UYARILI VALFLER (3/2-4/2-5/2-5/3)
ORANSAL VALFLER
ISO VALFLER